Programet Bachelor
Berati
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
Filtro sipas universitetit

Programet Bachelor

Informacion i detajuar per cdo program studimi, lendet qe zhvillohen, kriteret e matures shteterore, llogaritja automatike e pikeve per cdo program studimi. Kostot e studimit per cdo program por edhe llogaritja e kostos se jeteses per studentet te cilet levizin nga nje qytet ne tjetrin per shkak te studimeve.

Programet Bachelor

Informacione të detajuara për çdo program, kostot e studimit, lëndët dhe kreditet, kuotat dhe mundësitë e karrierës. Ky portal është vazhdimësi e gjithë proçesit të Planifikimit të Studimeve për çdo të ri i cili dëshiron të ndjekë studimet e larta.

473 rezultate
« 1 2 3 4 5 6 ... »
Rendit sipas:
Video
Tiranë
5.0
Universiteti Polis
Universiteti Polis
Fakulteti Planifikim, Mjedi...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
4.7
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Ekonomik dhe i Te...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
4.8
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti Ekonomik dhe i Te...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Durrës
4.3
Universiteti Aleksandër Moisiu
Universiteti Aleksandër Moisiu
Fakulteti i Biznesit

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
4.3
Universiteti Europian I Tiranës
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Socia...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
4.2
Universiteti Epoka
Universiteti Epoka
Fakulteti i Arkitekturës dh...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Tiranë
4.0
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
3.7
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Video
Tiranë
3.7
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
3.7
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Arkitekturës dh...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
3.6
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Historisë dhe F...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
3.3
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Gjeologjisë dhe...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
3.1
Universiteti I Arteve
Universiteti i Arteve
Fakulteti i Arteve të Bukura

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
3.0
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Tiranë
2.9
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave Sociale

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
2.7
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Arkitekturës dh...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Durrës
2.1
Universiteti Aleksandër Moisiu
Universiteti Aleksandër Moisiu
Fakulteti i Teknologjisë së...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
2.1
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave të Na...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
2.0
Universiteti I Tiranës
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Shkencave të Na...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Polis
Universiteti Polis

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Politeknik I Tiranës
Universiteti Politeknik i Tiranës
Fakulteti i Gjeologjisë dhe...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Metropolitan Tirana
Universiteti Metropolitan Tirana
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Institucion Arsimor?!

Prezanto Programet e Studimit në mijëra Maturantë dhe trego risitë!

Tiranë
0.0
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Ap...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Ap...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Shkencave të Ap...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Lartë Universitare Marin Barleti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti i Drejtësisë dhe ...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Larte Private Logos
Universiteti Logos
Fakulteti i Shkencave Human...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Larte Private Logos
Universiteti Logos
Fakulteti i Shkencave Human...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Larte Private Logos
Universiteti Logos
Fakulteti i Shkencave Human...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti I New York Ut Në Tiranë
Universiteti i New York-ut në Tiranë
Fakulteti i Informatikës

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Tiranë
0.0
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Mjekësisë Dentare

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti I Mjekësisë
Universiteti i Mjekësisë
Fakulteti i Mjekësisë Dentare

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Korçë
0.0
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Shkencave të Na...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Korçë
0.0
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Shkencave të Na...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Korçë
0.0
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Ekonomisë

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Korçë
0.0
Universiteti Fan S Noli
Universiteti Fan S. Noli
Fakulteti i Edukimit dhe Fi...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Elbasan
0.0
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Universiteti Aleksandër Xhuvani
Fakulteti i Shkencave Mjekë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Durrës
0.0
Universiteti Aleksandër Moisiu
Universiteti Aleksandër Moisiu
Fakulteti i Biznesit

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Universiteti Aldent
Universiteti Aldent
Fakulteti i Shkencave Mjekë...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
Tiranë
0.0
Shkolla E Lartë Universitare Private Luarasi
Kolegji Universitar Luarasi
Fakulteti i Teknologjisë së...

Sa përshtatesh me këtë program?

Mekanizmi Orientues
473 rezultate
« 1 2 3 4 5 6 ... »
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD