Mekanizmi Orientues
Tirana Animacion

Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni për të përdorur këtë funksionalitet.

Mekanizmi Orientues

10:00
1 / 68

  Të mësosh fëmijët dhe të kujdesesh për ta.

  Të kompozosh apo të shkruash një tekst kënge

  Ti dedikohesh kërkimeve mbi sëmundje të ndryshme

  Të mësosh programe të ndryshme kompjuterike.

  Të mësosh mbi cilësinë e produkteve ushqimore

  Të ndihmosh dhe përkujdesesh ndaj personave të sëmurë

  Të njohësh anatominë e njeriut

  Të arredosh një apartament apo vilë.

  Të zgjidhësh problema të vështira nga matematika.

  Të shkruash editoriale për medien e shkruar.

  Të ndëmjetësosh në pajtimin e dy ose më shumë njërëzve në konflikt

  Të ndihmosh njerëzit në nevojë

  Të ndihmosh studentët gjatë kryeres së temës së diplomës.

  Të projektosh ndërtesa.

  Të jesh tërë kohën jashtë vendit duke udhëhequr ekipin tënd sportiv.

  Të mësosh në mënyrë të thelluar të luash në një instrument muzikor

  Të kesh akses në hartimin e projektligjeve në fushën e drejtësisë

  Të hulumtosh për rrugë të reja të mirëushqyerjes

  Të kuptosh dhe të njohësh anatominë e kafshëve

  Të marrësh pjesë si aktor/e në një film

  Të përpilosh politika për sigurinë ushqimore

  Ti japësh një kafshe ndihmën e parë kur aksidentohet

  Të udhëtosh e njohësh kultura të vendeve të tjera.

  Të përkujdesesh për kafshët e braktisura

  Të hartosh programe mësimore për shkollat në fushën e matematikë/fizikës.

  Të flasësh përpara kamerave

  Të kalosh kohë në laborator duke bërë eksperimente.

  Të udhëheqësh punimet gjatë ndërtimit të një rezorti turistik

  Të kuptosh si është organizuar dhe funksionon shteti.

  Të punosh si specialist komunikimi në një kompani

  Të njohësh prodhimet bujqësore

  Të kesh biznesin tënd

  Të ndërtosh dhe të ofrosh asistencë teknike për sisteme të ndryshme kompjuterike.

  Të mësosh sa më shumë gjuhë të huaja.

  Të reklamosh një produkt në televizion

  Të flasësh përpara një publiku të gjerë

  Të motivosh dhe nxisësh të tjerët për të arritur qëllimet.

  Të mësosh mbi ekonominë dhe financat e vendit.

  Të kursesh para.

  Të kesh një tokë në fshat dhe ta punosh atë

  Të diskutosh mbi marrëdhëniet ndërkombëtare

  Të krijosh aplikacione të dobishme mobile ose web

  Të hartosh projekte për mbrojtjen e mjedisit

  Të zotërosh apo punosh në një klinikë veterinare

  Të zbulosh medikamente të reja në ndihmë të komunitetit

  Të kuptosh si funksionon shoqëria

  Të hapësh një qendër gjuhësh të huaja.

  Të dish të ndërtosh planin urbanistik të një qyteti.

  Të hapësh një dyqan me produkte sportive.

  Të hulumtosh mbi bimët, edhe ato mjekësore.

  Të analizosh të dhëna të ndryshme.

  Të punosh në bankë

  Të thellosh njohuritë në gjuhën shqipe.

  Të krijosh dhe dizajnosh lojra kompjuterike

  Të hartosh dhe të ndërtosh sisteme elektrike

  Të zbulosh pjesët e makinerive dhe të rregullosh defekte të ndryshme te tyre

  Të punosh si gjyqtar

  Të zotërosh një fermë.

  Të promovosh modele shoqërore

  Të krijosh një skulpturë

  Të njohësh dhe zhvillosh përbërësit e produkteve ushqimore

  Të kalosh kohë në një qendër të moshuarish

  Të mësosh rreth figurave të rëndësishme që kanë bërë histori në futboll.

  Të punosh në një studio arkitekture.

  Të zotërosh një qendër sportive.

  Të japësh mësim në një nga ciklet e studimit.

  Të analizosh politikën e ditës.

  Të këshillosh njerëzit mbi të drejtat e tyre ligjore

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD