Mekanizmi i Maturës
Shkodra Animacion

Mekanizmi i Maturës


Ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni për të përdorur këtë funksionalitet.

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

 • Formulari A1 07 - 15 Janar 2019
  Formulari A1 plotësohet online. Shërben për regjistrimin e maturantit dhe në përcaktimin e Lëndës me Zgjedhje.
 • Gjuhë e Huaj 7 Qershor 2019
  Provimi i Gjuhës së Huaj fillon në orën 10:00 dhe zgjat 2 orë e 30 minuta.
 • Gjuhë Shqipe dhe Letërsi 12 Qershor 2019
  Provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë fillon në orën 10:00 dhe zgjat 2 orë e 30 minuta.
 • Matematikë 17 Qershor 2019
  Provimi i Matematikës fillon në orën 10:00 dhe zgjat 2 orë e 30 minuta.
 • Provimi me Zgjedhje 24 Qershor 2019
  Koeficienti e lëndës me zgjedhje luan një rol të rëndësishëm për pranimin tuaj në Institucionet e Arsimit të Lartë. Provimi fillon në orën 10:00 dhe zgjat 2 orë e 30 minuta.
 • Formulari A2 30 Korrik - 4 Gusht 2019
  Plotësimi i Formularit A2 është një nga hapat më të rëndësishëm. Ju keni 10 mundësi zgjedhjeje për programet e studimit.
 • Rezultatet 28 Gusht - 12 Shtator
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD