Mekanizmi i Kostove
Tirana Animacion

Mekanizmi i Kostove të Jetesës llogarit kostot e tua të jetesës përgjatë gjithë periudhës së studimeve.

Maturant apo Student, programet e studimit kanë kosto të ndryshme studimi, ndaj ju duhet të llogarisni kostot tuaja të jetesës brenda çdo programi studimi. Zgjidh programin në të cilin dëshiron të studiosh në një nga kategoritë e mëposhtme, e më pas të klikoni mbi Mekanizmi i Kostove

Programe Profesionale Programe Bachelor Master Profesional Master i Shkencave

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD