Rosaku i shëmtuar dhe përrallëza të tjera
Elbasani Animacion
1250 Lekë
1000 Lekë
1600 Lekë
1200 Lekë
1500 Lekë
1000 Lekë
500 Lekë
470 Lekë
420 Lekë
500 Lekë
560 Lekë
900 Lekë
1600 Lekë
550 Lekë
2500 Lekë
550 Lekë
420 Lekë
1200 Lekë
1200 Lekë
800 Lekë
500 Lekë
700 Lekë
1200 Lekë
1000 Lekë
900 Lekë
300 Lekë
500 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD