Maksi dhe dhëmbi i qumështit
Gjirokastra Animacion
550 Lekë
560 Lekë
1000 Lekë
1200 Lekë
800 Lekë
300 Lekë
300 Lekë
420 Lekë
700 Lekë
500 Lekë
560 Lekë
550 Lekë
1000 Lekë
1200 Lekë
1200 Lekë
550 Lekë
1000 Lekë
500 Lekë
1000 Lekë
800 Lekë
2000 Lekë
900 Lekë
550 Lekë
350 Lekë
800 Lekë
4000 Lekë
550 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD