Borëbardha dhe përrallëza të tjera
Durresi Animacion
500 Lekë
1200 Lekë
600 Lekë
1200 Lekë
550 Lekë
1300 Lekë
2500 Lekë
550 Lekë
1000 Lekë
850 Lekë
400 Lekë
1200 Lekë
500 Lekë
420 Lekë
500 Lekë
500 Lekë
1000 Lekë
500 Lekë
1300 Lekë
1200 Lekë
550 Lekë
300 Lekë
600 Lekë
900 Lekë
420 Lekë
1250 Lekë
2000 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD