Atë ditë kur humba dhe më gjetën
Shkodra Animacion
700 Lekë
1800 Lekë
350 Lekë
1200 Lekë
300 Lekë
700 Lekë
1000 Lekë
2500 Lekë
400 Lekë
550 Lekë
800 Lekë
550 Lekë
1500 Lekë
500 Lekë
1250 Lekë
1000 Lekë
1200 Lekë
700 Lekë
600 Lekë
550 Lekë
700 Lekë
500 Lekë
550 Lekë
1000 Lekë
550 Lekë
420 Lekë
300 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD