Vlerësime nga prindërit për kopshtet dhe çerdhet - Gjithmonë ka diçka për të mësuar
Gjirokastra Line

Vlerësime nga prindërit për kopshtet dhe çerdhet

Të gjithë prindërit tashmë mund të japin përshtypjet dhe vlerësimet e tyre për të evidentuar punën që bëhet në kopshtet dhe çerdhet në të gjithë vendin. Në këtë mënyrë, platforma Eduaktiv u vjen në ndihmë prindërve të tjerë që të bëjnë zgjedhjen e duhur për edukimin e fëmijëve të tyre.

Ju lutem lini vlerësimet tuaja në www.eduaktiv.al duke krijuar një llogari personale, duke zgjedhur kopshtin/çerdhen që doni të vlerësoni dhe duke dhënë aty opinionin tuaj.

Si ndikon muzika në shëndetin e fëmijës tuaj ?
Këshilla që duhet t'ia mësoni fëmijës tuaj para se...

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD