Urimi i Eduaktiv për festat e fundvitit - Gjithmonë ka diçka për të mësuar
Berati

Urimi i Eduaktiv për festat e fundvitit

B2ap3 Large Eduaktiv GIF

Jemi në prag të festave të fundvitit. Teksa gëzojmë dhe urojmë për një vit më të mirë, sigurisht që nuk mund të rrimë pa hedhur një vështrim në vitin që po lëmë pas. 

Ngjan me ato udhëtimet e gjata, që pasi ke ecur për orë të tëra në diell e shi, mes shtigjeve dhe pemëve që të zinin rrugën, gjendesh në majën e malit. Duke shijuar fitoren tënde, hedh vështrimin larg, për të parë pikën e nisjes dhe rrugëtimin e bërë. Mendimet, frikërat, pasiguritë, që të shoqëruan gjatë rrugëtimit, janë zhdukur e t'i ndriçohesh vetëm nga drita e shpresës, besimit dhe fitores.

Ashtu ndjehet edhe Eduaktiv këtë vit. 

Nisi nga një dëshirë për të ndihmuar prindërit, që të gjejnë institucionin e duhur arsimor, për fëmijët e tyre. U rrit dita-ditës, derisa u kthye në një platformë, jo vetëm për prindërit, por edhe për nxënësit, gjimnazistët e studentët. Eci me hapa të sigurt dhe tashmë qëndron përballë mijëra shqiptarëve, me dëshirën më të madhe për t'i shoqëruar gjatë gjithë jetës.

Një vit nuk mjaftoi për të bërë të gjitha gjërat që deshëm, por mjaftoi për të shtruar rrugën tonë drejt zemrave tuaja. 

Takimi në Bashkinë Kuçovë, në kuadër të projektit ...
Takimi në Bashkinë Gramsh, në kuadër të projektit ...

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD