Takimi në Bashkinë Pustec, në kuadër të projektit “Liberi” - Gjithmonë ka diçka për të mësuar
Gjirokastra Line

Takimi në Bashkinë Pustec, në kuadër të projektit “Liberi”

B2ap3 Large IMG 0032 Takimi në Bashkinë Pustec, në kuadër të projektit “Liberi”

Në këtë bashki nuk ka asnjë çerdhe. Për fëmijët kujdesen prindërit, për shkak se edhe norma e papunësisë është e lartë. 

Të hënën, më 5 nëntor 2018, Eduaktiv udhëtoi drejt Pustecit, Bashkisë më të re që i u shtua Qarkut të Korçës, në ndarjen e re administrative. Takimi u zhvillua në kopshtin e vetëm të fshatit Pustec, në të cilin aktualisht janë 22 fëmijë e për të cilët kujdesen dy edukatore. Gjatë takimit, të pranishmit u njohën me projektin "Liberi", që synon të rrisë aksesin dhe transparencën në institucionet arsimore në Shqipëri.

Në Bashkinë e Pustecit nuk ka çerdhe, pasi për fëmijët kujdesen prindërit, për shkak se edhe norma e papunësisë është e lartë.

Projekti "Liberi" mbështetet nga Lëviz Albania. Qëllimi i tij është aksesi dhe transparenca në informacionin e domosdoshëm që u nevojitet prindërve për përzgjedhjen e çerdhes dhe kopshtit për fëmijët e tyre.

Takimi në Bashkinë Devoll, në kuadër të projektit ...
Takimi në Bashkinë Elbasan, në kuadër të projektit...

Artikuj të ngjashëm

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD