Aktiviteti informues dhe kulutror që Eduaktiv zhvilloi në qytetin e Durrësit . - Gjithmonë ka diçka për të mësuar
Gjirokastra Line

Aktiviteti informues dhe kulutror që Eduaktiv zhvilloi në qytetin e Durrësit .

B2ap3 Large B2ap3 Large Thumbnail PHOTO 2019 02 28 12 26 0 20190228 115043 1

 Gjatë një aktiviteti informues dhe kulutror që Eduaktiv zhvilloi në qytetin e Durrësit me prindër, edukatorë dhe fëmijë të sistemit parashkollor, patëm mundësi të shkëpusnim disa intervista lidhur me kushtet dhe shërbimin që jepet kryesisht në çerdhet dhe kopshtet shtetërore në këtë Bashki. Prindërit shprehën vlerësimin e tyre në lidhje me kopshtin ku kanë të regjistruar fëmijët, ndërsa vunë në dukje si problem dhe shqetësim kryesor; mbipopullimin, amortizimin e godinave, praninë e paktë apo mungesën e psikologut dhe mjekut në kopshte, mungesën e një mësuesi ndihmës për fëmijët me aftësi ndryshe, por propozuan edhe shtimin e këndëve të lojërave në oborrin e kopshteve si dhe përfshirjen e vogëlushëve në aktivitete të ndryshme kulturore. Pavarësisht këtyre shqetësimeve në përgjithsei prindërit thanë se vit pas viti kushtet janë përmirësuar ndjeshëm dhe godinat janë rikonstruktuar, edhe pse ka ende nevojë për arritjen e disa standardeve si sa i përket edukimit ashtu edhe godinave .

Pse fëmijët qajnë kur shkojnë në kopësht apo shkol...
Shkolla Ndërkombëtare Montessori e Shqipërisë/ Th...

Cilat programe janë të përshtatshme për ty?

Zbulo programet dhe profesionet që të përshtaten më shumë.

Planifiko Maturën Tënde në Eduaktiv!

Plotëso notat, zgjidh 10 programet e studimit dhe zbulo probabilitetin për t'u shpallur fitues sa hap e mbyll sytë!

Sa para të nevojiten për studimet e tua?

Tashmë do të të duhet të menaxhosh ekonominë tënde personale

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD