Kopshti Thomas and Friends
Vlora
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
3.9

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti Thomas and Friends

Përparimi i një kombi nis me punën e fëmijëve në parashkollor.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 120 Fëmijë
Numri aktual i fëmijëve: 60 Fëmijë
Fëmijëve në grup: 18 Fëmijë
Fëmijë me aftësi ndryshe: Nuk ka
Numri i Edukatorëve: 5 Edukatore

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Kondicioner
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër:
Psikolog:
Ambjent të jashtëm:
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg

Politika të institucionit

Synimi i një punë të përkushtuar edukative dhe profesionalizmi arsimor i kopshtit janë të larmishme dhe argëtuese për fëmijën tuaj.

Programi Mësimor:

Starndarti sipas MASH + Dance, Anglisht, Art.

Dokumentacioni për regjistrim:

Çertifikatë personale e fëmijës, Libri i vaksinave, Analiza e koprokulturës,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: Informohu tek numri i telefonit Lekë
Fondi i garancisë: Nuk ka Lekë
Pagesa ditore: Nuk ka Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Azem Meshi", Tiranë
afrimsula@ gmail.com
Drejtues: Dallëndyshe Pashollari
Kontakti: +355 68 20 09 707
Swap Start/End

Libra për fëmijë

550 Lekë
300 Lekë
800 Lekë
470 Lekë
550 Lekë
420 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD