Kopshti "Sotir Noka" - Durrës
Durresi
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
3.9

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti "Sotir Noka"

Filozofia që udhëheq veprimtarinë në kopësht është krijimi i një ambienti të sigurtë, mikpritës dhe me kushte optimale për rritjen e fëmijës dhe edukimin e tij, në përputhje kjo edhe me zhvillimin moshor të tij. Kopshti realizon procesin mësimor me bazë në lojë dhe procesi i të nxënit realizohet me pjesëmarrjen e fëmijës si agjent aktiv.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 100
Numri aktual i fëmijëve: 150
Fëmijëve në grup: 40
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 2

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Pjesëmarrja e prindërve në procesin e edukimit të fëmijës

Programi Mësimor:

Programi i miratuar nga MASR, sipas standarteve të zhvillimit dhe të të nxënit.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata e lindjes së fëmijës, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore, Vërtetim banimi,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 4200 Lekë
Fondi i garancisë: 4500 Lekë
Pagesa ditore: 190 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Durrës, Albania, Durrës
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Valbona Kuqi
Kontakti: 0697355251
Swap Start/End

Libra për fëmijë

1500 Lekë
1500 Lekë
550 Lekë
500 Lekë
1000 Lekë
2000 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD