Kopshti Shtëpiza e Lepurushave
Berati
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
4.6

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti Shtëpiza e Lepurushave

Të mësojmë duke luajtur dhe duke dashur veten dhe botën

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 30
Numri aktual i fëmijëve: 22
Fëmijëve në grup: 8
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 7

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg

Politika të institucionit

Ne realizojmë një panair me pikturat që bëhen nga fëmijët e grupit parashkollor dhe të ardhurat që mblidhen nga shitja e tyre shkojnë për bamirësi për familjet në nevojë. Anglisht, Balet, Pikturë, Piano

Programi Mësimor:

Programi Italian "Bimbi Feliçi". Programi MASH

Dokumentacioni për regjistrim:

Çertifikatë Personale, Librezë Vaksinash, Analiza Urine dhe Feçe,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 10.000 Lekë
Fondi i garancisë: 0 Lekë
Pagesa ditore: 0 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga Ndre Mjeda, Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Romina Caushaj
Kontakti: +355 69 68 10 634
Swap Start/End

Libra për fëmijë

1000 Lekë
550 Lekë
420 Lekë
550 Lekë
350 Lekë
550 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD