Kopshti Puffi
Korca
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
4.8

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti Puffi

Çerdhja "Puffi", nëna të lumtura.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 25 Fëmijë
Numri aktual i fëmijëve: 20 Fëmijë
Fëmijëve në grup: 7-8 Fëmijë
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 4 Edukatore

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Kondicioner
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër:
Psikolog:
Ambjent të jashtëm:
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Hapsira të bollshme, të ndara në disa ambjente si dhoma e studmit, dhoma e fjetjes, hapsira e lojrave dhe e festave.
Numri i vogël i fëmijëve, siguron kujdesin dhe vëmendjen maksimale ndaj vogëlushëve.
Eksperienca disa-vjeçare garanton edukimin dhe rehatinë e dëshiruar nga prindërit për fëmijët e tyre.
Ofrojmë shërbim taksi për fëmijët që ndodhen në një largësi të konsiderueshme nga institucioni.

Programi Mësimor:

Programi mësimor i miratuar nga Ministria e Arsimit.

Dokumentacioni për regjistrim:

Çertifikatë personale e fëmijës, Fotokopje e dokumentit të vaksinimit,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 15000 Lekë
Fondi i garancisë: Nuk ka Lekë
Pagesa ditore: 1000 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Bulevardi Zhan D'Ark, Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Merita Norra
Kontakti: +355 69 20 99 342
Swap Start/End

Libra për fëmijë

300 Lekë
550 Lekë
700 Lekë
500 Lekë
560 Lekë
550 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD