Kopshti Ostren i Vogël
Durresi
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti Ostren i Vogël

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 50
Numri aktual i fëmijëve: 36
Fëmijëve në grup: 18
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 2

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sobë
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Grup i përzier

Programi Mësimor:

Programi i miratuar nga MASR, sipas standardeve të zhvillimit dhe të të nxënit.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata personale e fëmijës, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 0 Lekë
Fondi i garancisë: 0 Lekë
Pagesa ditore: 0 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Ostren i Vogël, Bulqizë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Artan Ibrahimi
Kontakti: 0686376535
Swap Start/End

Libra për fëmijë

420 Lekë
420 Lekë
2500 Lekë
550 Lekë
900 Lekë
600 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD