Kopshti Nr. 45 4 Stinët
Durresi
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
3.6

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti Nr. 45 4 Stinët

Edukoni një fëmijë dhe do të keni edukuar të  gjithë  familjen.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 200 Fëmijë
Numri aktual i fëmijëve: 240 Fëmijë
Fëmijëve në grup: 33 Fëmijë
Fëmijë me aftësi ndryshe: 2 Fëmijë
Numri i Edukatorëve: 14 Edukatore

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

E veçanta e këtij kopshti është se 1/3 e fëmijëve janë nga komuniteti Rom dhe Egjyptian.

Programi Mësimor:

Programi i miratuar nga MASR ,sipas standarteve të zhvillimit dhe të të nxënit.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata e lindjes së fëmijës, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore, Vërtetim pune nga prindërit , Vërtetim banimi, Certifikatë familjare,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore:
Fondi i garancisë: Nuk ka Lekë
Pagesa ditore: Nuk ka Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Irfan Tomini", Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Hëna Sinani
Kontakti: 0693628521
Swap Start/End

Libra për fëmijë

1200 Lekë
470 Lekë
1500 Lekë
980 Lekë
400 Lekë
500 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD