Kopshti Nr. 4
Elbasani
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti Nr. 4

Gjithëpërfshirja e fëmijëve pa dallim, duke i aftësuar fëmijët për jetën. Zhvillillimi i 7 kopetencave për jetën.         

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 35
Numri aktual i fëmijëve: 65
Fëmijëve në grup: 20/20/25
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 5

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sobë
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Nje staf i mrekullueshëm që bashkëpunon ngushtë me njëri-tjetrin, me fëmijët dhe me prindërit. Stafi mbështet mësim-dhënie mbi lojën dhe projekte të ndryshme.

Programi Mësimor:

Programi i miratuar nga MASR, sipas standardeve të zhvillimit dhe të të nxënit

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata personale e fëmijës, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore, Vërtetim vendbanimi, Analiza Urinë- Feçe,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 3000 Lekë
Fondi i garancisë: 3000 Lekë
Pagesa ditore: 150 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga Adem Sheme, Sarandë, Albania, Sarandë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Lindita Çepani
Kontakti: 0695223506
Swap Start/End

Libra për fëmijë

560 Lekë
700 Lekë
Lekë
500 Lekë
1500 Lekë
700 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD