Kopshti nr.31 "Simba"
Durresi
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti nr.31 "Simba"

Jepi fëmijës një peshk, i ke dhënë ushqim për një ditë. Mësoji të peshkojë, i ke siguruar ushqim për të gjithë jetën!

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 35
Numri aktual i fëmijëve: 245
Fëmijëve në grup: 35
Fëmijë me aftësi ndryshe: 10
Numri i Edukatorëve: 15

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
  • Tjetër
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Të mësosh duke luajtur, duke marrë elementet më të mirë europianë.

Programi Mësimor:

Programi i miratuar nga MASR, sipas standarteve të zhvillimit dhe të të nxënit.

Dokumentacioni për regjistrim:

Vaksina, Vërtetim banimi, fece/koprokulture,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 3200 Lekë
Fondi i garancisë: 3520 Lekë
Pagesa ditore: 160 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Tirana, Albania, Tiranë
Drejtues: Miranda
Kontakti: 0694442771
Swap Start/End

Libra për fëmijë

550 Lekë
1000 Lekë
560 Lekë
550 Lekë
1200 Lekë
470 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD