Kopshti Nr. 20 Çufo
Gjirokastra Line
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
2.3

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti Nr. 20 Çufo

"Hap pas hapi". Programi parashkollor nxit fëmijët të bëhen qytetarë aktivë dhe të vlerësojnë gjithçka që i rrethon duke i parë me sy kritik. Mësuesit i orientojnë fëmijët për të bërë zgjedhjen e duhur dhe për të marrë mbi vete përgjegjësinë personale për zgjedhjen e bërë. Fëmijët në grupe nxiten të formulojnë dhe shprehin mendimin personal të tyre, të parashtrojnë pyetje dhe të bisedojnë.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 100+20 Fëmijë
Numri aktual i fëmijëve: 152 Fëmijë
Fëmijëve në grup: 38 Fëmijë
Fëmijë me aftësi ndryshe: Nuk ka
Numri i Edukatorëve: 8+1 Edukatore

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Mjek Pediatër:
Psikolog:
Ambjent të jashtëm:
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Të nxisim tek fëmijët dëshirën për të mësuar nëpërmjet lojës.
Ne i jemi përshtatur metodave bashkëkohore të të mësuarit. Loja është një veprimtari përmes së cilës fëmijët mësojnë, por gjithashtu ne zbulojmë shumë anë të karakterit dhe personalitetit të fëmijëve.

Programi Mësimor:

Programi i miratuar nga MASR ,sipas standarteve të zhvillimit dhe të të nxënit.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata e lindjes së fëmijës, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore, Vërtetim pune nga prindërit , Vërtetim banimi, Certifikatë familjare ,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 3500 Lekë
Fondi i garancisë: 5000 Lekë
Pagesa ditore: 160 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga Qemal Stafa, Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Miranda Kokona
Kontakti: 0682097548
Swap Start/End

Libra për fëmijë

620 Lekë
500 Lekë
550 Lekë
1600 Lekë
Lekë
1000 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD