Kopshti Nr. 2 Peter Pan
Elbasani
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
4.4

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti Nr. 2 Peter Pan

 Argëtohemi, edukohemi, rritemi së bashku.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 100 Fëmijë
Numri aktual i fëmijëve: 158 Fëmijë
Fëmijëve në grup: 40 Fëmijë
Fëmijë me aftësi ndryshe: Nuk ka
Numri i Edukatorëve: 8 Edukatore

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Kondicioner
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Hapësira e gjelbërt dhe ajo e grupeve.

Programi Mësimor:

Programi i miratuar nga MASR ,sipas standarteve të zhvillimit dhe të të nxënit.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata e lindjes së fëmijës, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore, Vërtetim pune nga prindërit , Vërtetim banimi, Certifikatë familjare ,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 3500 Lekë
Fondi i garancisë: 5000 Lekë
Pagesa ditore: 160 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Frederik Shiroka", Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Desita Shllaku
Kontakti: 0698647474
Swap Start/End

Libra për fëmijë

550 Lekë
550 Lekë
500 Lekë
850 Lekë
550 Lekë
600 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD