Kopshti Nr. 18
Durresi
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
5.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti Nr. 18

Edukim dhe argëtim.
Ne i jemi përshtatur metodave bashkohore të të mësuarit. Loja është një veprimtari përmes së cilës fëmijët mësojnë, por gjithashtu ne zbulojmë shumë anë të karakterit, personalitetit të fëmijëve. Kjo moshë nuk mund të mësojë ndryshe përveç se duke u argëtuar.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 120 Fëmijë
Numri aktual i fëmijëve: 140 Fëmijë
Fëmijëve në grup: 35 Fëmijë
Fëmijë me aftësi ndryshe: Nuk ka
Numri i Edukatorëve: 8+1 Edukatore

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sobë
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Bashkëpunimi me komunitetin.
Ne kemi përherë të pranishëm prindërit në të gjithë aktivitetet që kryejmë dhe komunitetin e lagjes ku jemi të pozicionuar fizikisht. Ne bashkëpunojmë me komunitetin përsa i përket programit mësimor në varësi të nevojave që na dalin.Kopshti Nr. 18

Programi Mësimor:

Programi i miratuar nga MASR ,sipas standarteve të zhvillimit dhe të të nxënit.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata e lindjes së fëmijës, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore, Vërtetim pune nga prindërit , Vërtetim banimi, Certifikatë familjare ,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 3500 Lekë
Fondi i garancisë: 5000 Lekë
Pagesa ditore: 160 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Mihal Grameno", Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Margelina Kokalari
Kontakti: 0674460444
Swap Start/End

Libra për fëmijë

350 Lekë
600 Lekë
1200 Lekë
1300 Lekë
550 Lekë
500 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD