Kopshti Nr. 17 Yjet
Shkodra
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
3.1

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti Nr. 17 Yjet

Të mësojmë  duke luajtur.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: -
Numri aktual i fëmijëve: 53 Fëmijë
Fëmijëve në grup: 26-27 Fëmijë
Fëmijë me aftësi ndryshe: Nuk ka
Numri i Edukatorëve: 4 Edukatore

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër:
Psikolog:
Ambjent të jashtëm:
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Miqësor.

Programi Mësimor:

Programi i miratuar nga MASR ,sipas standarteve të zhvillimit dhe të të nxënit.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata e lindjes së fëmijës, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore, Vërtetim pune nga prindërit, Vërtetim banimi, Certifikatë familjare,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 3500 Lekë
Fondi i garancisë: 5000 Lekë
Pagesa ditore: 160 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Vangjush Furxhi", Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Arjeta Tashi
Kontakti: 0697474527
Swap Start/End

Libra për fëmijë

500 Lekë
1500 Lekë
200 Lekë
550 Lekë
1200 Lekë
1000 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD