Kopshti Kleis
Korca
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
1.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti Kleis

Të sjellim një zhvillim sa më bashkëkohor të fëmijëve në një zonë periferike.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 45 Fëmijë
Numri aktual i fëmijëve: 40 Fëmijë
Fëmijëve në grup: 12-13 Fëmijë
Fëmijë me aftësi ndryshe: 1 Fëmijë
Numri i Edukatorëve: 3 Edukatore

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Kondicioner
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Gjithëpërfshirje e fëmijëve.

Programi Mësimor:

Sipas Ministrisë së Arsimit.

Dokumentacioni për regjistrim:

Çertifikatë personale e fëmijës , Fletorja e vaksinave, Analiza e koprokulturës, Formulari i kopshtit , Fotografi e fëmijës,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 4000 Lekë
Fondi i garancisë: Nuk ka Lekë
Pagesa ditore: Nuk ka Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Gjin Gjergji", Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Fatbardha Golikja
Kontakti: +355 69 30 10 096
Swap Start/End

Libra për fëmijë

550 Lekë
1000 Lekë
600 Lekë
470 Lekë
600 Lekë
800 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD