Kopshti Imena
Durresi
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
4.9

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti Imena

Luajmë dhe mësojmë së bashku!

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 45 Fëmijë
Numri aktual i fëmijëve: 30
Fëmijëve në grup: 15
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 2

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg

Politika të institucionit

Kujdes i veçantë ndaj fëmijëve dhe nevojave specifike të tyre.
Ambient i ngrohtë familjar.

Programi Mësimor:

Programi mësimor i miratuar nga Ministria e Arsimit.

Dokumentacioni për regjistrim:

Çertifikatë personale e fëmijës, Vërtetim vaksinash., Koprokulturë,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 0 Lekë
Fondi i garancisë: 0 Lekë
Pagesa ditore: 0 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Tirana, Albania, Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Meleqe Loçi
Kontakti: 0682016705
Swap Start/End

Libra për fëmijë

560 Lekë
560 Lekë
500 Lekë
550 Lekë
300 Lekë
600 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD