Kopshti "Hasan Koçi" - Durrës
Gjirokastra Line
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
3.4

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti "Hasan Koçi"

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal:
Numri aktual i fëmijëve:
Fëmijëve në grup:
Fëmijë me aftësi ndryshe:
Numri i Edukatorëve:

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
Fjetje në mesditë:
Punë me dorë:
Mjek Pediatër:
Psikolog:
Ambjent të jashtëm:
Transport të fëmijëve:
Parking për prindërit:

Politika të institucionit

-

Programi Mësimor:

Programi i miratuar nga MASR ,sipas standarteve të zhvillimit dhe të të nxënit.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata e lindjes së fëmijës, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore:
Fondi i garancisë:
Pagesa ditore:

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Shkozet, Albania, Durrës
Drejtues: Vasilika Pelivani
Kontakti: 695678629
Swap Start/End

Libra për fëmijë

400 Lekë
500 Lekë
550 Lekë
550 Lekë
1200 Lekë
350 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD