Kopshti "Durrës i Ri" - Durrës
Tirana
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
4.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti "Durrës i Ri"

Të zhvillojnë procesin e të folurit, komunikimit me njëri-tjetrin, të mësojnë nëpërmjet lojës, të edukohen me shprehjen "libri miku ynë më i mirë".

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 120
Numri aktual i fëmijëve: 155
Fëmijëve në grup: 30
Fëmijë me aftësi ndryshe: 1
Numri i Edukatorëve: 5

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Edukatoret janë të diplomuara për mësuesi
Komunikim shumë i mirë me prindin
Bashkëpunim i ngushtë për të mirën e fëmijëve, edukimin dhe zhvillimin e tyre

Programi Mësimor:

Programi i miratuar nga MASR, sipas standarteve të zhvillimit dhe të të nxënit.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata e lindjes së fëmijës, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 4200 Lekë
Fondi i garancisë: 4500 Lekë
Pagesa ditore: 0 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga Kripa e Detit, Durrës
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Eriola Shahini
Kontakti: 0693706680
Swap Start/End

Libra për fëmijë

2500 Lekë
550 Lekë
1300 Lekë
550 Lekë
560 Lekë
1200 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD