Kopshti Bep Tusha - Shkodër
Vlora
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
3.1

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti Bep Tusha

Të edukojmë dhe rrisim fëmijë në kushte optimale

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 85
Numri aktual i fëmijëve: 101
Fëmijëve në grup: 31
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 8

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
  • Sobë
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Realizojmë projekte të ndyshme duke përfshirë fëmijët.

Programi Mësimor:

Programi mësimor i Reggio Emilia.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikatë personale e fëmijës, Kartela e vaksinave, Analiza urinë/feçe, Raport mjekësor për fëmijën nga mjeku i familjes,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 3500 Lekë
Fondi i garancisë: 1000 Lekë
Pagesa ditore: 160 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga Evlija Celebiu, Shkodër
Drejtues: Vjollca Krymi
Kontakti:
Swap Start/End

Libra për fëmijë

580 Lekë
2000 Lekë
1000 Lekë
1200 Lekë
420 Lekë
1300 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD