Kopshti "7 Marsi" - Durrës
Berati
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
3.6

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti "7 Marsi"

Fëmija përmes lojës zhvillohet.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 250
Numri aktual i fëmijëve: 300
Fëmijëve në grup: 50
Fëmijë me aftësi ndryshe: 3
Numri i Edukatorëve: 12

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Kondicioner
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Marrëdhënie e ngjushtë me prindin

Programi Mësimor:

Programi i miratuar nga MASR, sipas standarteve të zhvillimit dhe të të nxënit.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikatë personale e fëmijës;, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore;, Vërtetim page për prindërit;, Vërtetim banor lagje.,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 4200 Lekë
Fondi i garancisë: 4500 Lekë
Pagesa ditore: 190 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga Egnatia, Durrës
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Sejrie Shahini
Kontakti: 0693582026
Swap Start/End

Libra për fëmijë

420 Lekë
1200 Lekë
560 Lekë
1500 Lekë
700 Lekë
550 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD