Kopshti "1 Qershori" - Durrës
Shkodra
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
4.3

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Kopshti "1 Qershori"

Edukimi, mësimi dhe mirërritja e fëmijëve nga mosha 3-6 vjeç, duke nxitur aftësitë, njohuritë dhe vlerat për këtë kategori në komunitet.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 100
Numri aktual i fëmijëve: 185
Fëmijëve në grup: 48
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 8

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sobë
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Mësimi nëpërmjet lojës.

Programi Mësimor:

Programi i miratuar nga MASR, sipas standarteve të zhvillimit dhe të të nxënit.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata e lindjes së fëmijës, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore, Vërtetim banimi, Vërtetim pune i prindit,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 4200 Lekë
Fondi i garancisë: 4500 Lekë
Pagesa ditore: 190 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga Tofik Kalaci, Durrës
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Violeta Farruku
Kontakti: 0689030266
Swap Start/End

Libra për fëmijë

1200 Lekë
550 Lekë
550 Lekë
500 Lekë
580 Lekë
1000 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD