Khalifët(Liderët) e Vegjël
Gjirokastra Line
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
5.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Khalifët(Liderët) e Vegjël

Ne synojmë  të jemi siguruesit më të mirë në rajon të përkujdesjes së fëmijës në zhvillimin e tij të hershëm nga lindja deri në moshën parashkollore. Filozofia e programit fokusohet në ndërtimin e një karakteri të shëndoshë të fëmijës dhe zhvillimin e tij intelektual. 

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 60
Numri aktual i fëmijëve: 45
Fëmijëve në grup: 7-10
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 5

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Kondicioner
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg

Politika të institucionit

Ajo cka e dallon kopshtin tonë është se, pervec perkudesjes fizike dhe pregatitjes akademike (shkrimi dhe numrat), është se ne punojmë intesivisht me metoda psikologjike Amerikane për zhvillimin dhe rritjen e inteligjencës së fëmijës dhe ndërtimin e një karakteri të shëndoshë qe do ti vleje atij/asaj gijthë jetën.

Programi Mësimor:

Programi mësimor është hartuar në bazë të një studimi 9 vjecar në një Univesitet Amerikan dhe përshtatjes për nevojat e audiencës Shqipetare. Gjithashtu, ekperienca 11 vjecare e kopshtit tonë ndihmon në përmirësimin e këtij programi.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikate me foto, Analize Fece, Vertetim Vaksinash, Dy foto te femijes,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: Kontaktoni me Kopshtin për më shumë informacion Lekë
Fondi i garancisë: 0 Lekë
Pagesa ditore: 0 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Tirana, Albania, Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Brikena Vorpsi
Kontakti: 067 300 8350
Swap Start/End

Libra për fëmijë

500 Lekë
350 Lekë
1000 Lekë
1500 Lekë
900 Lekë
200 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD