Fierzë - Buxhël
Gjirokastra Line
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Fierzë - Buxhël

-

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 13/16
Numri aktual i fëmijëve: 11/12
Fëmijëve në grup: Të përzier
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 1/1

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sobë
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Administrim Publik

Programi Mësimor:

Programi i miratuar nga MASR, sipas standardeve të zhvillimit dhe të të nxënit

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata personale e fëmijës, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore, ,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: - Lekë
Fondi i garancisë: - Lekë
Pagesa ditore: - Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Fushë-Arrëz, Albania, Fushe-Arrëz
Drejtues: Shan Tahiri
Kontakti: 0692419341
Swap Start/End

Libra për fëmijë

420 Lekë
900 Lekë
1000 Lekë
550 Lekë
470 Lekë
300 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD