Diskutime për vlerësimin e Kopshti "Abedin Dino" - Durrës
Elbasani
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë

Diskutime mbi vlerësimet - Kopshti "Abedin Dino" - Durrës

E vlerësoj stafin se është shumë i komunikueshëm dhe i dashur me fëmijët.
Dhe fëmijët janë shumë të kënaqur.

Mesatarja e vlerësimit 
 
4.1
Stafi Akademik 
 
5.0
Numri i edukatoreve 
 
3.0
Numri i fëmijëve 
 
3.0
Kujdesi ndaj fëmijëve 
 
5.0
Fëmijë me aftësi ndryshe 
 
3.0
Prania e mjekëve 
 
3.0
Ambjentet e kopshtit 
 
5.0
Cilësia e kopshtit 
 
5.0
Komuniteti i prindërve 
 
5.0
Komunikimi me administratën 
 
5.0
Vendodhja 
 
5.0
Parkim për automjetet 
 
1.0
Raporto këtë vlerësim Ishte ky vlerësim i dobishëm për ju? 0 0

Ju keni mundësi të diskutoni mbi vlerësimin e mësipërm!

Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD