Khalifët (Liderët) e Vegjël - Cerdhe - Institucione Edukimi
Gjirokastra Line
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Khalifët (Liderët) e Vegjël

Ne synojme te jemi siguruesit me te mire ne rajon te perkujdesjes se femijes ne zhvillimin e tij te hershem nga lindja deri ne moshen parashkollore. Filozofia e programit fokusohet ne ndertimin e nje karakteri te shendoshe te femijes dhe zhvillimin e tij intelektual edhe pse ne dukje ne moshe te vogel.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 15
Numri aktual i fëmijëve: 5
Fëmijëve në grup: 5
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 2

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Kondicioner
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg

Politika të institucionit

Ajo cka e dallon çerdhen tone eshte se, perveç perkudesjes fizike, eshte se ne punojme intesivisht me metoda psikologjike Amerikane per zhvillimin dhe rritjen e inteligjences se femijes dhe ndertimin e nje karakteri te shendoshe qe do ti vleje atij/asaj gijthe jeten

Programi Mësimor:

Programi mesimor eshte hartuar ne base te nje studimi 9 vjecar ne nje Univesitet Amerikan dhe pershtatjes per nevojat e audiences Shqipetare. Gjithashtu, ekperienca 11 vjecare e cerdhes tone ndihmon ne permiresimin e ketij programi.

Dokumentacioni për regjistrim:

Çertifikate me foto, Analize Fece, Vertetim Vaksinash, 2 foto te femijes,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: Për më shumë informacion kontaktoni çerdhen. Lekë
Fondi i garancisë: 0 Lekë
Pagesa ditore: 0 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Tirana, Albania, Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Brikena Vorpsi
Kontakti: 067 300 8350
Swap Start/End

Libra për fëmijë

1300 Lekë
1000 Lekë
550 Lekë
Lekë
1500 Lekë
1600 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD