Çerdhja "Urë Vajgurore" - Cerdhe - Institucione Edukimi
Korca
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja "Urë Vajgurore"

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 40
Numri aktual i fëmijëve: 30
Fëmijëve në grup: 15
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 5

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Nuk ka specifika

Programi Mësimor:

Nuk ka

Dokumentacioni për regjistrim:

Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore, Certifikata e lindjes së fëmijës, Analizat urinë/feҫe,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 1760-1980
Fondi i garancisë: 2000
Pagesa ditore: 80-90

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Sarandë, Urë Vajgurore
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Ylvie Bregu
Kontakti: 0686065515
Swap Start/End

Libra për fëmijë

700 Lekë
550 Lekë
550 Lekë
560 Lekë
1200 Lekë
550 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD