Çerdhja Qendër - Cerdhe - Institucione Edukimi
Gjirokastra Line
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Qendër

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal:
Numri aktual i fëmijëve:
Fëmijëve në grup:
Fëmijë me aftësi ndryshe:
Numri i Edukatorëve:

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
Fjetje në mesditë:
Punë me dorë:
Mjek Pediatër:
Psikolog:
Ambjent të jashtëm:
Transport të fëmijëve:
Parking për prindërit:

Politika të institucionit

Programi Mësimor:

Dokumentacioni për regjistrim:

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore:
Fondi i garancisë:
Pagesa ditore:

Adresa dhe Kontakte

Adresa: , Kuçovë
Drejtues:
Kontakti:
Swap Start/End

Libra për fëmijë

980 Lekë
1500 Lekë
500 Lekë
1200 Lekë
2000 Lekë
350 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD