Çerdhja "Prrenjas" - Cerdhe - Institucione Edukimi
Tirana
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja "Prrenjas"

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 8
Numri aktual i fëmijëve: 60
Fëmijëve në grup: 21/18/13/8
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 7

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sobë
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Punë me dorë:
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Programi Mësimor:

-

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikata e lindjes së fëmijës, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore, ,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 1800 Lekë
Fondi i garancisë: 1000 Lekë
Pagesa ditore: 80 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Prrenjas, Albania, Prrenjas
Drejtues: Lefterie Karriqi
Kontakti: 0686045711
Swap Start/End

Libra për fëmijë

350 Lekë
1000 Lekë
550 Lekë
500 Lekë
580 Lekë
500 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD