Çerdhja Poliçan - Cerdhe - Institucione Edukimi
Vlora
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Poliçan

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 20
Numri aktual i fëmijëve: 9
Fëmijëve në grup: 4-5
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 3

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sobë
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Nuk ka

Programi Mësimor:

Nuk ka program mësimor specifik

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikatë personale e fëmijës me fotografi, Vërtetimi i vaksinimeve nga qendra shëndetësore, Analizat urinë/feçe,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 3520 Lekë
Fondi i garancisë: Po
Pagesa ditore: 160 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Poliçan, Poliçan
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Erjola Zotkaj
Kontakti: 0693701121
Swap Start/End

Libra për fëmijë

2000 Lekë
2500 Lekë
850 Lekë
1000 Lekë
350 Lekë
1500 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD