Çerdhja "Patos" - Cerdhe - Institucione Edukimi
Gjirokastra Line
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja "Patos"

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 16
Numri aktual i fëmijëve: 37
Fëmijëve në grup: 24/13
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 4

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sobë
Fjetje në mesditë:
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Programi Mësimor:

Programi edukativ për fëmijë 6 muajsh deri në 3 vjeç i miratuar nga QEZHEF.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikatë personale e fëmijës, , ,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2700 Lekë
Fondi i garancisë: 3000 Lekë
Pagesa ditore: 120 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Patos, Albania, Patos
Drejtues: Shelgeta Kallashi
Kontakti: 0695243330
Swap Start/End

Libra për fëmijë

550 Lekë
560 Lekë
1000 Lekë
550 Lekë
400 Lekë
500 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD