Çerdhja Nr. 62 Çerdhja e Integruar - Tiranë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Elbasani
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
4.5

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr. 62 Çerdhja e Integruar

Fëmijë të lumtur, fëmijë të gëzuar!

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 80
Numri aktual i fëmijëve: 71
Fëmijëve në grup: I ndyshëm
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 8

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Programi Mësimor:

Program edukimi për fëmijët nga 6 muajsh në 3 vjeç, i miratuar nga QEZHEF.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikatë personale me foto e fëmijës, Certifikatë familjare, Vërtetim pune dhe page e prindërve, Vërtetim banimi, Analiza urinë/feçe, Kartela e vaksinave,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Pranë Bllokut të Banesave Sociale, Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Majlinda Berberi
Kontakti: 0695561815
Swap Start/End

Libra për fëmijë

900 Lekë
350 Lekë
300 Lekë
1250 Lekë
700 Lekë
350 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD