Çerdhja Nr.60 "Rreze Drite" - Tiranë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Korca
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr.60 "Rreze Drite"

Veprimi në emër të të drejtave dhe mirëqenies së fëmijëve, për të përmirësuar cilësinë e jetës, duke siguruar shendetin fizik, mendor si dhe edukimin dhe zhvillimin e gjithëanshëm të tyre.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 50
Numri aktual i fëmijëve: 54
Fëmijëve në grup: 14-20
Fëmijë me aftësi ndryshe: 2
Numri i Edukatorëve: 7

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit:

Politika të institucionit

Programi Mësimor:

Programi edukativ për fëmijët nga 6 muajsh deri në 3 vjeç, miratuar nga QEZHEF.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certigikatë personale e fëmijës, Raport mjekësor nga mjeku i familjes, Vërtetim i pagesës së fondit të garancisë, Kartela e vaksinave, Analiza urinë/feçe,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga Ali Shefqeti, Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Ruzhdie Koçi
Kontakti: 0692948135
Swap Start/End

Libra për fëmijë

1200 Lekë
2000 Lekë
1000 Lekë
550 Lekë
1200 Lekë
470 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD