Çerdhja Nr. 58 "Zërat e jetës" - Tiranë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Vlora
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr. 58 "Zërat e jetës"

Prioriteti ynë është shendeti dhe lumturia e fëmijëve. Realizimi me sukses i këtyre komponentëve çon në prindër të qetë dhe rritje të besueshmërisë.
jonë: "Fëmijën duhet ta duash kur askush nuk të sheh."

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 45
Numri aktual i fëmijëve: 45
Fëmijëve në grup: 17-28
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 7

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Stafi mbështetës i çerdhes i përbërë nga psikolog, punonjës social, infermier, doktor, na ndihmojnë të realizojmë prioritetet tona.

Programi Mësimor:

Programi edukativ i ndarë sipas grupmoshave, miratuar nga QEZHEF.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikatë personale e fëmijës, Certifikatë familjare, Vërtetim pune dhe page e prindërve, Analiza urinë/feçe, Kartela e vaksinave,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga Princ Vidi, Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Nikoleta Biba
Kontakti: 0693712466
Swap Start/End

Libra për fëmijë

500 Lekë
1800 Lekë
550 Lekë
550 Lekë
2000 Lekë
1200 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD