Çerdhja Nr. 57 "Pinoku" - Tiranë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Vlora
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr. 57 "Pinoku"

Synimi i çerdhes është që fëmija të ushqehet shendetshëm si dhe të ketë kujdes maksimal nga edukatoret. Fëmijët të zhvillohen dhe të edukohen më së miri.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 95
Numri aktual i fëmijëve: 135
Fëmijëve në grup: 22
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 15

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Çerdhja është me oborr dhe e veçuar nga ndërtesat e tjera.

Programi Mësimor:

Programi edukativ për fëmijët nga 6 muajsh deri në 3 vjeç, miratuar nga QEZHEF.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikatë personale e fëmijës, Certifikatë familjare, Vërtetim banimi, Vërtetim pune dhe page i prindërve, Kartela e vaksinave, Analiza urinë/feçe,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga Irfan Tomini, Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Fetije Monopulli
Kontakti: 0692188994
Swap Start/End

Libra për fëmijë

500 Lekë
420 Lekë
550 Lekë
500 Lekë
850 Lekë
1250 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD