Çerdhja Nr. 54 Lindja e Diellit - Tiranë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Gjirokastra Line
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
4.1

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr. 54 Lindja e Diellit

Kujdesi dhe mirërritja e fëmijëve, për të përmirësuar cilësinë e jetës duke kuruar shendetin fizik, mendor si dhe edukimin dhe zhvillimin e gjithëanshëm të tyre.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal:
Numri aktual i fëmijëve:
Fëmijëve në grup:
Fëmijë me aftësi ndryshe: Nuk pranon
Numri i Edukatorëve:

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Programi Mësimor:

Program edukimi për fëmijët nga 6 muajsh në 3 vjeç, i miratuar nga QEZHEF.

Dokumentacioni për regjistrim:

Çertifikatë personale me foto e fëmijës, Çertifikatë familjare, Vërtetim pune dhe page i prindërve, Vërtetim banimi, Kartelë e konsultorit, Analiza urinë/feçe, Kartela e vaksinave,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Mihal Grameno", Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Gentjana Bello
Kontakti: 0693703757
Swap Start/End

Libra për fëmijë

300 Lekë
350 Lekë
1200 Lekë
550 Lekë
200 Lekë
350 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD