Çerdhja Nr. 52 Cicërimat - Cerdhe - Institucione Edukimi
Vlora
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
4.4

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr. 52 Cicërimat

Fëmija mëson atë që jeton. Të rrisim fëmijë të shendetshëm, të mirë zhvilluar dhe të mirë edukuar.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 160
Numri aktual i fëmijëve: 175
Fëmijëve në grup: -
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 20

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Partneriteti midis stafit të çerdhes dhe prindërve
Zbatimi i Kodit Etik dhe Konventës së të Drejtave të Fëmijëve

Programi Mësimor:

Program edukimi për fëmijët nga 6 muajsh në 3 vjeç,i ndarë sipas grupmoshave, i miratuar nga QEZHEF.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikatë personale me foto e fëmijës, Certifikatë familjare, Vërtetim pune dhe page i prindërve, Analiza urinë/feçe, Kartela e vaksinave,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Ali Visha", Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Teuta Celiku
Kontakti: 0699493660
Swap Start/End

Libra për fëmijë

350 Lekë
550 Lekë
1000 Lekë
980 Lekë
1200 Lekë
420 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD