Çerdhja Nr. 50 Teletubbies - Tiranë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Shkodra
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
5.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr. 50 Teletubbies

Të rrisim fëmijë të shëndetshëm dhe të lumtur.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 85 Fëmijë
Numri aktual i fëmijëve: 93 Fëmijë
Fëmijëve në grup: 15-25 Fëmijë
Fëmijë me aftësi ndryshe: 1 Fëmijë
Numri i Edukatorëve: 12 Edukatore

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Animime të shumta dhe të veçanta
Ngrohje me panele diellore
Dhomë terapie për fëmijët me nevoja të veçanta

Programi Mësimor:

Program edukimi për fëmijët nga 6 muajsh në 3 vjeç, i miratuar nga QEZHEF.

Dokumentacioni për regjistrim:

Çertifikatë personale me foto e fëmijës, Çertifikatë familjare, Vërtetim pune dhe të ardhurash të prindit, Vërtetim banimi, Kartela e vaksinave, Analiza urinë/feçe,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Shemsie Haka", Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Alma Gjino
Kontakti: +355 69 24 93 195
Swap Start/End

Libra për fëmijë

1200 Lekë
500 Lekë
1000 Lekë
1200 Lekë
1800 Lekë
880 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD