Cerdhja Nr. 45 "Yjet e vegjël" - Tiranë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Shkodra
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
0.0

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Cerdhja Nr. 45 "Yjet e vegjël"

Mirëqenia dhe mirërritja e fëmijëve.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 102
Numri aktual i fëmijëve: 135
Fëmijëve në grup: 20-35
Fëmijë me aftësi ndryshe: 0
Numri i Edukatorëve: 13

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje: Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Programi Mësimor:

Programi edukativ për fëmijët nga 6 muajsh deri në 3 vjeç, i miratur nga QEZHEF.

Dokumentacioni për regjistrim:

Certifikatë personale e fëmijës, Analiza urinë/feçe, Kartela evaksinave,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga Musa Agolli, Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Marsuela Këri
Kontakti: 0686074900
Swap Start/End

Libra për fëmijë

420 Lekë
1000 Lekë
1200 Lekë
470 Lekë
550 Lekë
1500 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD