Çerdhja Nr. 4 Hapi i parë - Tiranë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Gjirokastra Line
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
4.7

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr. 4 Hapi i parë

Fëmijë i lumtur sot, e ardhme e sigurt nesër.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 110
Numri aktual i fëmijëve: 127
Fëmijëve në grup: 20-32
Fëmijë me aftësi ndryshe: 4
Numri i Edukatorëve: 18

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg

Politika të institucionit

Ka hapësira të mëdha në ambjentin rrethues, që krijon avantazh për aktivitetet gjatë ditës.

Programi Mësimor:

Programi mësimor nga 6 muajsh deri në 3 vjeç, i miratuar nga Bashkia e Tiranës.

Dokumentacioni për regjistrim:

Çertifikatë personale me foto e fëmijës, Çertifikatë familjare, Vërtetim pune dhe page i prindërve, Analizë urinë/feçe, Kartela e vaksinavr,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Haki Stërmilli", Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Erjeta Rizvani
Kontakti: 0696775203
Swap Start/End

Libra për fëmijë

300 Lekë
550 Lekë
1200 Lekë
1000 Lekë
550 Lekë
470 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD