Çerdhja Nr. 26 - Tiranë - Cerdhe - Institucione Edukimi
Tirana
Kërko me fjalëkyçe
Filtro sipas qytetit
Filtro sipas kategorisë
4.8

Shpërndaje tek miqtë e tu!

LinkedIn Whatsapp

Çerdhja Nr. 26

Të ofrojmë mundësi të barabarta për të gjithë fëmijët. Çerdhja pëergatit qytetarine ardhshëm të familjes europiane.

Kapacitete dhe Statistika

Kapaciteti optimal: 80
Numri aktual i fëmijëve: 80
Fëmijëve në grup: I ndryshëm
Fëmijë me aftësi ndryshe: 1
Numri i Edukatorëve: 9

Shërbime dhe Facilitete

Ngrohje:
  • Kondicioner
  • Sistem qendror
Fjetje në mesditë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Punë me dorë: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Mjek Pediatër: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Psikolog: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Ambjent të jashtëm: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg
Transport të fëmijëve: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/jo.svg
Parking për prindërit: https://eduaktiv.al/templates/jreviews_overrides/views/themes/eduaktiv/theme_images/po.svg

Politika të institucionit

Staf i përkushtuar dhe i trajnuar
Program edukativ dhe rezultativ
Menu sipas standarteve bashkëkohore

Programi Mësimor:

Zhvillohet çdo ditë programi i zhvillimit psiko-motorr, i miratuar nga QEZHEF, për fëmijët nga 6 muajsh deri në 3 vjeç.

Dokumentacioni për regjistrim:

Çertifikatë personale me foto e fëmijës, Çertifikatë familjare, Vërtetim pune dhe page e prindërve, Kartela e vaksinave, Analiza urinë/feçe,

Pagesa dhe Kosto

Pagesa mujore: 2860 Lekë
Fondi i garancisë: 2860 Lekë
Pagesa ditore: 130 Lekë

Adresa dhe Kontakte

Adresa: Rruga "Kongresi i Manastirit", Tiranë
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Drejtues: Dallendyshe Dako
Kontakti: 0684596765
Swap Start/End

Libra për fëmijë

350 Lekë
300 Lekë
2500 Lekë
420 Lekë
880 Lekë
500 Lekë
Adresa

Rruga "Bardhyl" Vila 20/1, Tiranë, Shqipëri

Kontakto Eduaktiv

Mobile: +355 69 3443 420

Oraret

E hënë - E shtunë: 8 PD - 5 PD